2011-12-01 06:09:06• hírek • astronet.hu

Napi Horoszkóp - Oroszlán - figyeljen jobban magára

Napi horoszkóp december elsején a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap kedvez az ügyintézésnek, a nagy karácsonyi bevásárlásnak és mindenféle mozgásnak, sportolásnak is. Már csak az a kérdés, hogyan lehet ennyi mindent egy napba besűríteni. Jól átgondolt szervezéssel még ez is sikerülhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy Bika soha nem kapkod, nem veszti el a fejét, és mindig a realitások talaján marad. Persze ez nem sikerülhet mindig, minden nap. Talán ez a mai nap is e napok közé tartozik. Arra azért vigyázzon, hogy kinek mit mond.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap az elengedés napja a csillagok állása szerint az Ikrek jegyűeknek. Természetesen ez csak azokra a dolgokra, személyekre vonatkozik, amik valóban feleslegessé váltak életében. Hogy mi vagy ki az, arra ma biztosan fény derül.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap a kapcsolatteremtés, ismerkedés napja lehet a Rák jegyűek számára. Az estéjét ezért úgy szervezze, hogy erre lehetőleg alkalmat adjon. A társasági élet mindenkinek ajánlott, de a magányos Rákoknak ma egyenesen tilos otthon maradniuk!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Figyeljen jobban önmagára. A gondolatai, szavai, gesztusai, tettei, beszélgetőpartnerében kiváltott reakciói mind-mind árulkodók lehetnek önnön személyével kapcsolatban. Még ne vonjon le következtetéseket, csak figyeljen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Önt mindig boldogsággal tölti el, ha hasznos munkával töltheti napját. A dolgos napot ráadásul családias, jó hangulatban töltheti el a munkahelyén. Otthonában is harmónia várja, de ha mégsem akkor magában kell keresnie az okát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jobb, ha ma nem akar a rögtönzések embere lenni, és nem ugrik bele váratlan helyzetekbe. Próbáljon meg lazítani, és csak azzal foglalkozzon, amiben igazán kedvét leli. Ossza be megfontoltabban a szabad idejét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Mostanában sokkal magába fordulóbb, mint egyébként. A külvilágtól való elzárkózás talán belső igény. Ám ha nagy társaságot szervez maga köré, akkor nagyon furcsán veszi ki magát, hogy mogorvaságával lelohasztja a kedvüket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem az a lényeges, hogy mi történik, hanem az, hogy ön azt hogyan éli meg, hogyan reagálja le. A történések magvát ön vetette el, még ha ezt nem is mindig könnyű belátni. A pozitív hozzáállás, egy mosoly sokat segíthet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szokásos programjai zajlanak, és ez sajnos túlságosan rutinszerűvé teheti a napját. Habár ön szereti a biztonságot, az önben zajló belső átalakulási folyamatok miatt mégis idegesíti, untatja a megszokott. Próbálkozzon valami apró változtatással!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Lehet, hogy nem fog minden épp úgy alakulni, mint azt előre eltervezte, de ez ne adjon okot arra önnek, hogy elkedvetlenedjen! Hosszú távon jók a kilátásai, és a pillanatnyi kudarcok csak elgondolkodtatják, de semmiben meg nem akadályozhatják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Próbálja meg élvezni a napot, és ugyanakkor tegye magát hasznossá! A mai bolygóállások hozzásegítik önt ahhoz, hogy könnyedségét, szeretetét és kiegyensúlyozottságát a környezetére is kiárasztva, eredményes legyen.

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: